Neonrååååååsa....

Hade celebert besök idag när Linda kom på besök med sin Elvisvovve... Har saknat henne, men som sagt nu har hon varit här. Passade på att fixa hennes klor och även lite ny fräsch toning på håret, så nu e hon en ännu snyggare brutta än tidigare.

Som sagt Elvis va ju med också, denna hund är ingen annan lik. Han har så mycket fuffens för sig så ni kan inte ana, han måste bara upplevas. Underbar vovve dock.




Idag bidde det fransk manikyr med lite neonrosa stripes. Va dock något knepigt att få till dessa idag då jag inte hade nån neonfärgad striperlack, men det får jag helt enkelt införskaffa mig.

Så här fint blev det idag. Stor skillnad från förra gången när jag inte va lärd i Light Elegance. Nu kan jag ju göra nagelbäddsförlängningen. Älskar verkligen den tekniken.



Okej så va det nannedags igen... Men ni vet.... Tills vidare....

Aktiv dag, men... Känner mig.....

Ja, jag måste nog få erkänna att jag känner mig ganska öm i hela kroppen. Snuvig och öm i musklerna i hela kroppen... Men men de e nog nåt jag ska klara av att hantera....

Imorrn kommer söta Dattis hit ju och då ska jag göra henne fin i håret igen och faktiskt även göra hennes naglar lite fint blingade... Blir ju inte att vi träffas så mycket eftersom hon bor i Hbg och jag här i Halmstad. Men jag gillar henne och är en underbar tjej!

Jaja, mer om idag. Jag och sambon bestämde sent igårkväll att vi skulle ta en vända till Gekås så vi steg upp med tuppen idag för att dra en repa dit.
Fick faktiskt inhandlat den där fina jackan som jag tittade på förra gången jag va där. Det va inte så länge sen om ni undrar. Och sen blev det egentligen inte så mycket mer shoppat för min del, åker ju till London om tre veckor så jag håller lite i slantarna.

Fast en viktig sak som jag faktiskt också köpte va ett litet sött hundkrypin till min lilla vovve....



Och titta som han stormtrivs. Han e en sån riktig mysvovve han....

Nu e det sovdags, sen kommer ju Datta imorgon... Lovar att lägg upp bilder på resultatet av hennes naglar så fort jag kan.

Så tills nästa gång...

Hmmm, rubrik.... Ingen rubrik....

Tycker det e svårt med rubriker jag, det ska vara så kitschigt jämt.... Men idag låter jag helt enkelt bli rubriken....

Idag hade jag faktiskt en ny kund, tar ju tyvärr inte in så mycket nya kunder eftersom jag behöver ha lite fritid ibland också, men detta va så kul eftersom det va en rekommendation via Karins blogg efter att jag hade varit där och gjort min come-on over till Light Elegances produkter.

Så att idag va alltså Camilla här, på henne blev det franskt med lite handmålade "tigerstripes" och några blå stenar eftersom vi körde med blått tema.




I övrigt har dagen varit lugn, varit och beställt lite tårtor inför helgen då vi ska på kalas för att fira mig, min sambo och hans lillebror samt svärmors gubbe. Alla e vi septemberbarn. 

Blir förresten chokladmoussetårtor, ååååh dom e så goda.


Nu så ska jag sätta mig och kika på lite Idol sen blir det tidigt i säng idag... E lite trögstartad på morgnarna!

Så till vidare..... 

Ledigt?!... Va e de?!

Hej hej!

Skulle ha en ledig dag idag från mitt ordinarie arbete som frisör... Men det slutade med att jag satt och gjorde naglar på två söta tjejer, den ena Vanja, min arbetskamrat och hennes goda vän Mirei... Mirei kom hit redan vid 14.30 idag och på henne gjorde vi franskt på idag...
Hon brukar vilja ha ganska mycket glitter och bling, men idag blev det som sagt lätt och fräscht med vitt och bara en nätt dekoration.





Sen va det Vanjas tur som kom efter jobbet och dagen till ära så fick jag göra mina allra första GLASTIPPAR... Det e bara så läckert... Frågan e ju varför man inte gjort detta tidigare?! Men men nu e det gjort och de blev bara så urläckert.

 

Till saken med dessa naglar hör att Vanja normalt sett inte är en särskilt rosa person, men känslan när dessa va klara blev lite rosa-aktig.


Så att så va det med denna gången. Så nu dröjer det ("håller tummarna") i alla fall fyra veckor innan nästan nagelbesök för V. Men vi ses ju som tur e på jobbet innan dess... *fniss fniss*...

Nu tänkte jag i alla fall gå och va social med min gubbe.... Så ha det gott till nästa gång....                 

Nya produkter för djurägare

Glömde ju förresten... Måste ju bara informera alla Er djurägare därute att det kommit in en ny produktserie för djur på vår salong. Låter kanske knasigt, men det är tydligen inte helt ovanligt att katt- och hundägare väljer att tvätta sina utställningsdjur med salongsprodukter. Detta är dock inte helt bra då djur har ett annat pH-värde än vi människor.
Så därför finns nu JPpet hos oss på Lockcenter i Halmstad. Så har ni vägarna förbi så kom gärna in och få mer information eller gå in och läs mer om produkterna på: www.jppet.com

Jag har redan dragit mitt strå till stacken och inhandlat schampoo och rengöringsservetter till min vovve...

 

Pöss och kräm på Er igen 

Lite naturella har ingen dött av.....

För första gången eeeeever, så har jag gjort ett set naturella, och det e minsann och dag inte på vemsomhelst. Bäraren av detta set e faktiskt ingen annan än MIG SJÄLV, hör och häpna.

Blev sugen att testa nagelbäddsförlängningen på mig själv och eftersom jag är (just för tillfället) trött på bling så tänkte jag att då passar jag på att prova Natural Tip.

Blev jättenöjd med resultatet eftersom jag nu fått så mycket beröm att dom faktiskt nästan ser äkta ut. Tror att det e ett rätt bra betyg.



Dagen i övrigt har varit lång.... Har haft en dundrande huvudvärk och somnade på soffan när jag kom från jobbet. Vaknade först när klockan va 19.00 av att min söta sambo sa, e de inte dags att vakna snart. Då hade jag sovit i 3½ h. *suck*.

Och nu e det dags att smita ut med min lilla rackarvovve som idag fått ett nytt fint halsband, en ny fin leksak och ett stoooort härligt ben.

Så ha nu en fortsatt trevlig helg så hörs vi snart igen...

Pöss och kräm

Produktiv dag....

Hejsan hej alla läsare!

Varit en tung dag idag, har varit så seg sen klockan ringde imorse. Steg upp, gick ut med vovven, åt min delikata frukost och åkte till jobbet som inte va särskilt underhållande idag. Det märks att hösten har kommit då det e märkbart mindre kunder i frisörsalongen.

För er som inte vet så jobbar jag ju heltid som frisör och nagelskapandet är för mig en hobby och ett stort fritidsintresse, det innebär att när jag har lediga dagar, helger och även kvällar efter arbetstid så sitter jag mer än gärna och jobbar med naglar.

Så man kan ju säga att jag går från ett kul jobb till ett annat, för att även om jag haft en dag som idag då jobbet känns trist så e det faktiskt övervägande mycket kul.


Så idag har jag gått från en arbetsdag på 9 timmar och hem för att sedan möta upp söta Linda för att fixa hennes naglar. Denna gånger bidde det korallrosa glitter och några enkla pärlor.

Idag har jag faktiskt till och med invigt Light Elegance gelen på riktigt och använt pinken för att förlänga hennes nagelplatta... Jag älskar att jobba med LE, såååå skön.




Så att sähår bidde det denna gången... Nu känns det som att jag är färdig för dagen och jag tänkte faktiskt för en gångs skull krypa ner i sängen innan nästa dag påbörjat... Kommer väldig i säng innan 00.00.


Så.....


Pöss och kräm på er för denna gång

Photoshop....

Ja det tål ju att nämnas att detta program inte är det lättaste att leka med men efter att ha tryckt på en himla massa knappar och läst mig runt på nätet så lyckades jag knåpa ihop en helt okej bild.

 

Jag fick tillåtelse att låna bilden från söta Lousie som tagit bilden när hon besökte Grekland. Så jag har helt enkelt lagt till en söt liten ram och lite text och såhär fint blev det. Jag e mycket nöjd i alla fall.

Pöss och kräm

Efter mycket påtryckningar....

Då så, då va det då dags att kasta igång min alldeles egna nagelblogg...

Kommer ge lite tips och trix... Dock kommer jag inte dela med mig för mycket av det goda då man behöver ha vissa affärshemligheter för sig själv.

Till att börja med så e jag utbildad inom gele, i grunden märket Professionails men alldeles nyligen gått över och blivit diplomerad i Light Elegance. Superskön och kanonbra gel att jobba med, dessutom bör nämnas att man även som allergiker kan använda denna gelen då den är "hypo-allergenic". Tummen upp för detta!

Mitt första inlägg kommer inte att bjuda på så mycket, men jag LOVAR att jag ska försöka uppdatera med jämna mellanrum.

Min söta arbetskollega gillar glitter och glam så då blev det detta här...



Pöss och kräm Följ min blogg med bloglovin


RSS 2.0