Tjoppidoopidooo...

Hej svej på Er!

Livet går sin gilla gång och allt flyter på som det ska. Jag jobbar på som vanligt. Har varit duktig och tagit tag i träningen nu också, varannan dag, helst på morgonen blir det nu.

Och sen för att inte glömma, efter att ha varit blondin i måååånga år nu så har jag tagit steget att återgå till att vara brunett och ska sanningen fram så trivs jag fantastiskt bra i det.

Påsken närmar sig och jag har mycket jobb fram tills dess. Hoppas på att få göra några påsknaglar... =) Vi får la se om det e nån som vågar sig på några kycklingar...

Tills det kommer nya bilder så får ni hålla tillgodo med naglar som hunnit göras denna bloggomgången...


(Pssst, *viskar* Jag vet att jag glömt oljan... =) )
(Mina nuvarande nails...)


(This is me now...)

Sådärja... Hoppas nu att ni e nöjda och glada... Nu ska jag nanna lite som jag orkar upp och köra ett morgonpass imorgon bitti....

PUSS OCH KRAM

Uppdatera lite kanske...

Har faktiskt varit ganska lugnt på nagelfronten för min del ett tag... Haft en härlig förkylning som härjat runt i kroppen. Har väl blivit att man bara gjort det som varit absolut nödvändigt. Det vill säg ta hand om det som va inbokat och att se till att gå iväg till jobbet och sköta sig där också... =)

Men jag ska nog erkänna det är skönt att jobba även om man e lite sjuk, då vet man att man lever... Hahaha.... 

Här kommer några bilder på de alster som genomförts, dock inte alla för jag har slarvat lite med kameran denna gången... AJABAJA på mig!Översta bilden:
Guldglitter på Linda K med lite "dots"
Mellersta bilden: Jenny med French och glitter "crystalina" samt lite stickers
Nedre bilden: Mina nya, med HotPink och lite stickers.

Som sagt, mer har gjorts, men kameradamen har missat lite när hjärnan somnat... *ler*

Stora KRAMEN till alla Er som läser bloggen!!!
RSS 2.0