Lite nytt från veckan som gått....

Det har varit en hektisk vecka, och trött e jag... VERKLIGEN trött.... Måste få sova ut känner jag... Men men, imorgon e jag ledig i alla fall, enda måstet under dagen är att ta lilla Samson till veterinären för att kolla vad man ska göra med han skadade sporre... *STACKARS*

Här kommer i alla fall lite av det som gjorts i veckan i nagelväg... MYCKET STOLT.... *ler*


Kul med lite variation...

Nu e det natti natti....

Blått e flott...

Efter kunds önskemål gjordes dagens naglar i blåglittriga nyanser... Det blev så läckert... E sjukt sugen på att fixa mina så nån gång också.

Kolla själv och tala om va ni tycker!?!



Asså verkligen grymmesnygga...

Snart e det dags för jobb på salongen, ska upp och börja jobba klockan 09.00 imorgon igen... Asså de e verkligen inge kul att behöva stiga upp en lördagmorgon, då vill man sova!

Ska även iväg en sväng till svärfar imorgon och få middag... Mys och gott, alltid skönt att slippa stå för matlagningen.

Så nu säger jag natti natti...

Nu va det nätat... =)

Ojsan vilket pillejobb det blev denna gången med V:s naglar... Men det kändes ändå inte att man satt så länge som man gjorde... *fnissar*

Det blev i alla fall naglar med inbyggt nät och en himla massa pääääärlor... E supernöjd med jobbet!!!

Efter att ha kollat runt på nätet nu och en massa bloggar så måste jag säga att jag e nu grymt sugen på att göra fruktnaglar. Bara så ni vet... =)




För övrigt så måste jag också berätta att jag och min sambo firade tre år tillsammans här i veckan. Detta firades med obligatoriskt kaffe och Riesenchoklad som vi hade på vår första "dejt".
Jag e så glad att jag har honom, han e den bästa i världshistorien!

Imorgon efter jobbet kommer A till mig och ska fixa sina nails, ni minns väl dessa naglar som e här nedanför?




Nu e det dags att göra nytt!

Sådär ja, over and out för mig nu. Vi höres och synes snart igen!

Rååååsa tema...

Blir inte så mycket text, klockan e sent och jag måste verkligen sova. Fattar inte varför det alltid ska bli så sent innan jag fattar att jag faktiskt måste gå och lägga mig i tid... *suck*...

Jaja, jag tänkte i alla fall bjuda på några verk från veckan... Hope U like it...




Sådära, nu va detta fixat... *ler*...

Lite nytt från helgen...

I helgen va det så dags igen för L och hennes mor att få naglar. Bidde lite rosa tema. Sånt e ju lite skoj.

Hade även L.K på besök här och även hon fick sin nails fixade, där bestämde vi dock att det va franskt, klassiskt som skulle gälla, men det är svårt att hålla tillbaka på dekorationer så det bidde i alla fall ett litet blomstersticker.

=)

Helgen i övrigt har varit lugn.
Jobbade på lördagen på salongen (som frisör då vill säga), men eftersom det va så lugnt med kunder så slutade jag lite tidigare. Ringde L och sa till henne att hon och mamsen kunde komma tidigare om du ville, och så blev det.
Söndagen va jag faktiskt för första gången sen annandag jul och hälsade på min familj i O-ström, och livat va det där som alltid. Barnen som stojar och stimmar... Men jag antar att jag inte ska klaga, när jag kommer hem så e det tyst och lugnt i alla fall... *skrattar*

Och så va det måndag idag och då har jag även passat på att besöka min farmor, va bara tvungen att klippa henne, det va väl typ 3 månader sen sist och tro mig, långhårig va hon... =)

Så nu e det snart dags för jobb imorrn igen, hoppas att det blir lite mer och göra, det märks att alla har varit och klippt sig innan jul och nyår, det e alltid en lugnare tid efter nyår.





Nu blir det till och hoppa in i duschen för att strax skutta i säng. Men vi hörs och ses snart igen.

Jingle bells, jingle bells...

Eller hmmm.... Men jisses vad det snöar... Det har snöat heeeeela dagen.... Det e så fint ute nu.

Har varit ute med Herr Bus, det går inte att ta miste på att lillen han gillar snö.

Normalt sett så gillar inte jag snö, men i år tycker jag faktiskt det är riktigt underbart.
Visst blir man kall och blöt om fötterna vilket jag ogillar, men men, vad ska man säga om det? Bara att byta strumpor när man kommer in igen.



Har gjort lite naglar, men eftersom jag är en liten glömmen människa ibland så blev de dessvärre inga bilder på detta...

Nu blir det lite TV, sen e det sömn som gäller.



RSS 2.0