TÄVLING... #1Detta är första gången jag håller tävling...

Det är hemligt innehåll, men det är ett litet dekorationskit som jag satt ihop.

Det enda Ni behöver göra för att tävla är följande:

- Lämna en kommentar om varför just Du ska vinna här på bloggen
Glöm inte: Kontaktuppgifter som blogg eller mailadress.

Har du en blogg? Länka gärna och skicka länken i samma kommentar.

AVSLUTAS: 25/6

Kommentarer
Postat av: Annica

Jag vill vinna den här tävlingen för att jag skulle behöva lite inspiration just nu, och då skulle ett dekorationskit vara perfekt!

2010-06-13 @ 11:14:06
URL: http://nageloasen.blogg.se/
Postat av: viktoria

jag vill vinna då jag för första ggn i mitt liv har börjat bry mig om utseendet på mina naglar. Det är inte lätt som ryttare då de hela tiden slits men jag har förstått att det barar bygger på helhetsintresset ytterliggare. Dock är det inte billigt att bygga upp ett materialföråd, spciellt inte när alla pengarna går till hästarna. Och då skulle detta kunna hjälpa mig :)

2010-06-13 @ 11:15:55
Postat av: i s a b e l l a

Jag är gärna med :)

2010-06-13 @ 11:26:13
URL: http://izabellaingvarsson.webblogg.se/
Postat av: Annica

Nu har jag bloggat oxå :-)

www.nageloasen.blogg.se

2010-06-13 @ 11:30:49
URL: http://nageloasen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag är med! Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att måla naglarna! Ibland håller jag på i timmar för att jag vill ha ett snyggt resultat, och det är helt värt det! Jag blir glad av att se mina naglar, det är nästan som ett beroende. Och jag älskar att designa naglarna i olika mönster och med olika strass och så. Och så behöver jag också lite nytt insperation, så ett dekorations-kitt skulle vara perfekt! Dock har jag lite pengar just nu, så om jag skulle vinna här hos dig så skulle det vara underbart :D

2010-06-13 @ 14:06:38
Postat av: Karolina

Jag vill vinna för att jag tycker att det är så otroligt roligt att pyssla med mina naglar (brukar även få fixa lite på min pojkvän men bara så dom ser "hela och rena ut"), men eftersom jag är en fattig student, ännu fattigare nu när det är sommarlov, så har jag inte råd att köpa massa prylar för att experimentera med annat än bara ha olika färger på lacket. Det vore så grymt kul att få vinna!! :D

2010-06-13 @ 20:40:11
Postat av: Charmkatti

Älskar dekorationer, kan man liksom inte få för mycket av. Kanon med tävling, bara det är inspirerande ;-)

Länkar så klart!

2010-06-13 @ 22:44:02
URL: http://www.charmkatti.se
Postat av: Malin

Jag skulle så gärna vilja vinna. Jag älskar att greja med mina naglar och går aldrig utan nagellack med olika dekorationer, inspirationen och kreativiteten börjar dock tryta nu så lite nytt vore perfekt :)http://malinsofialinnea.blogg.se/?tmp=13230558

2010-06-13 @ 23:08:23
URL: http://malinsofialinnea.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag började intressera mig för smink och i synnerhet nagelar när jag gick första året på gymnasiet. Jag var ganska ensam och klarade inte riktigt ta tag i plugget och vände mig då till... skönhetsbloggar! Haha, det kanske inte är det vanligaste sättet att reagera, men det är vad jag gjorde. Nu, när den delen av mitt liv är över, och jga precis har gått ut tvåan är jag så mycket lyckligare, men nagelintresset sitter kvar! Dock är det väldigt svårt att hitta grejer till att ekorera naglarna, som tex dottingtool, jag har ingen aning om var jag skulle kunna hitta det, så jag har använt mig av tandpetare istället. Jag skulle älska att vinna lite roliga grejer att leka med, såhär under mitt sista sommarlov! :)

2010-06-14 @ 14:28:05
URL: http://jennysinfall.blogg.se/
Postat av: Grodmamman

Är gärna med i din tävling!:) Hittade hit via Charmkatti.

Gillar att hålla på med mina naglar och barnen på min förskola tycker att det är så kul med de olika dekorationerna jag brukar ha. Just nu skulle jag behöva fylla på förråden med dekorationer, så jag håller tummarna för att jag vinner!:)

Har kollat igenom en del av din blogg och du är himla duktig på att dekorera och måla naglar!

Kram

2010-06-14 @ 16:24:24
URL: http://grodmamman.blogspot.com
Postat av: Johanna

Hej!

Jag skulle gärna vilja vinna för jag har tänkt göra nya naglar på mig själv...har fått vara utan mina kära "fejknaglar" för jag råkade slita av en..och det gjorde ont kan jag lova! :) så lite nya grejer att pilla fast på naglarna kan alltid vara trevligt :)bra blogg förresten, är in ofta och kikar :)

2010-06-14 @ 20:27:21
URL: http://missbettyboop.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

För en månad sen blev jag färdig nagelteknolog och som nyföretagare har man ju inte så mycket pengar så det hade varit himla roligt att vinna lite dekorationer så jag kan erbjuda mina kunder lite skojsiga naglar! :)

2010-06-14 @ 22:48:15
URL: http://liiindaaaa.blogg.se/
Postat av: Lina

Hejhopp!

Jag tänker egentligen inte vara med och tävla, för jag får mina naglar dekorerade och fixade hos stans bästa! ;)

Men jag vill säga att jag tycker att det är superkul att du har en bloggtävling så jag kommer länka till den ändå! :)

Kramelikram

2010-06-15 @ 10:51:28
URL: http://vildljus.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej!

Jag vill gärna vara med i din tävling =) Jag vill vinna då jag just nu håller på och utbildar mig till nagelterapeut. Har äntligen vågat ta steget och vill bli min egen. Just nu kan jag bara erbjuda min kunder franska enkla naglar, men skulle så gärna vilja börja dekorera lite också. :) I Augusti är jag färdigutbildad och vill såklart utveckla ännu mer med dekorationer, så detta vore bra! =) Har även länkat på min blogg. http://sandrutts.blogg.se/2010/june/tavling.html#comment

2010-06-15 @ 15:32:52
URL: http://sandrutts.blogg.se/
Postat av: Jessika

Som ingenjorstudent sa lyser feminiteten pa jobbet med sin franvaro ;-) For det forsta sa ar det en klar majoritet man, och dessutom sa blir man inte sa inspirerad att ra om sitt yttre nar alla gar omkring i labbrockar och skyddsglasogon.

Mina naglar har blivit mitt satt att visa att man inte behover se ut som en man for att jobba med det har yrket!

2010-06-15 @ 15:39:52
Postat av: jilyn

ehm, jag vet inte hur jag ska motivera.. Haha, jag är väldigt förtjust i naglar, älskar uppmärksamheten när jag ha gjort fina naglar. Mina dekerationer börjar ta slut, köpte dom i vietnam.. :( Skulle varit nice med påfyllning :)

2010-06-15 @ 22:28:42
Postat av: Nicole (Nagelterapeut och mamma)

Ååååå jag är så sjukt sugen på att vinna! Lite hemliga dekorationer skulle inte sitta helt fel varken för mig eller mina kunder!!!

2010-06-15 @ 23:22:22
URL: http://www.varmdomorsan.se
Postat av: Jenny (Buzan)

Vill jätte gärna vara med..

Då man som Mamma inte sätter sej själv högst på priolistan så vore det perfekt & få vinna lite fina dekorationer så man kan bli sommarfin även på naglarna =)http://buzaan.blogspot.com/2010/06/tavling.html

2010-06-16 @ 12:33:22
URL: http://buzaan.blogspot.com/
Postat av: Moa L

Jag skulle gärna vilja vinna då jag som många andra tyvärr biter på naglarna ibland. Nu har det gått för långt då de gör ont när jag jobbar och håller på med hästarna, så jag skulle verkligen behöva lite uppiffning, då jag märkt att det håller meg borta från min ovana!Allt gott! Moa

2010-06-16 @ 23:25:38
Postat av: Liv

Varför just jag ska vinna är för att jag ska utbilda mig till nagelteknolog troligen nu i höst och därför skulle det inte sitta fel med lite dekorationssaker åt framtida kunder:)

2010-06-17 @ 14:31:09
URL: http://lifeisajungle.blogg.se/
Postat av: sara

Jag skulle vilja vinna för att jag är en tjej med väldigt svaga naglar och kan inte göra så mycket med dom. De går bara av och slits. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dom. Jag verkligen älskar snygga naglar och det vore ju kul om jag själv också fick prova på att ha fina naglar någongång. Så less på att ha lösnaglar med små dekorationer på haha.. Skulle vara så grymt kul att vinna det här! :)kram!http://sshm.blogg.se/

2010-06-17 @ 14:52:55
URL: http://sshm.blogg.se/
Postat av: ingegerd

Jag vill gärna vara med i tävlingen,för att det är kul med naglar och kul att vinna!!!

det verkar inte som jag kan länka,men gå in på min blogg och titta!!!

2010-06-17 @ 19:28:44
URL: http://nicecandylife.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag vill vara med!

Iochmed jobb i kök så har jag alltid haft korta naglar och inte börjat lacka dem förrän nu på sistone. Jag är säkerligen Universums enda tjej med smink/nagelblogg som varken använt konad, nailart eller strass på naglarna, så du skulle nog göra allmänheten en tjänst innan jag börjar limma på saker själv här hemma.

2010-06-17 @ 23:34:42
URL: http://rugby-beauty.blogspot.com/
Postat av: roxy

jag skulle gärna vilja vinna kitet eftersom jag är OTROLIGT dålig på att måla mina naglar. jag har aldrig velat ha målade naglar för jag har tyckt att det varit för "tjejigt". men nu på senare dar tycker jag att det är grymt snyggt med långa, välvårdade, målade, sexiga naglar! men eftersom jag är så dålig på att måla så blir det nästan aldrig av och även om det blir det så tar jag bort det efter en dag eftersom jag tycker det är pinsamt med fullt av nagellack runt hela fingrarna.. att jag har väldigt sköra naglar som jag river av jämt och ständigt gör inte mina händer snyggare heller..så om jag skulle vinna kitet skulle jag verkligen börja ta hand om mina naglar och kanske köpa på mig några snygga nagellack och börja göra mina händer lite mer kvinnliga! håller min omålade tummar för fullt!

2010-06-18 @ 12:29:52
URL: http://roxyfuck.blogg.se/
Postat av: roxy

har bloggat om tävlingen nu! (sorry att det blev två kommentarer..)

http://roxyfuck.blogg.se/2010/june/tavling.html

2010-06-18 @ 12:44:52
URL: http://roxyfuck.blogg.se/
Postat av: therese

Ända sen jag var liten så har jag varit väldigt intresserad av att styla naglarna. Redan som sjuåring hade jag en fin samling av lack i alla möjliga olika sorters färger. Men när jag några år senare började med simning och vart en väldigt aktiv simmare så förstördes mina naglar utav kloret. Det var nånting jag fick offra för att komma framåt med simnigen.

Men sedan jag tvingades sluta med det så har mitt nagelintresse kommit tillbaka och blivit ännu större!

Jag skulle älska att vinna den här tävlingen så att mina naglar kan bli ännu snyggare!

2010-06-18 @ 13:53:34
URL: http://thereseglad.blogg.se/
Postat av: mathilda

Jag vill vinna för jag hatar mina naglar just nu och dom går alltid sönder i det yrket jag har och jag tycker inte om att ha korta naglar, det är inte så snyggt. Jag skulle vilja ha fina och frächa naglar till sommaren men har inte riktigt råd att gå och göra. Så jag skulle bli sjukt glad om jag vann! KRAM

2010-06-18 @ 15:25:51
URL: http://mathildaaac.blogg.se/
Postat av: Tinna

Hejsan! Kul med tävlingar! Tänkte själv ha en nu snart:)

Varför jag vill vinna är för min största passion är ALLT innom dekorationer. Är utbildad i akryl o uv-akryl i nu läget men innom en vecka är jag även klar med gelen. Älskar när jag får mina kunder att göra roliga saker o ju mer skoj man har att erbjuda desto mer kul vill dom göra:)

Kolla gärna min blogg också, länkar till detta nu:)Kram Tinna

2010-06-21 @ 20:37:34
URL: http://allwayspink.blogg.se/
Postat av: SaintBella

I give it a shot!

Jag vill vinna för att jag har noll inspiration när det gäller mina naglar just nu. Jag älskar nagellack och dekorationer, men det blir på sin höjd en liten fjäril på ringfingret som det är nu.

Dessutom är det synd om mig för att jag är sjukskriven för depression/begynnande bipolaritet och är pank och ledsen och behöver piggas upp (playing the pitty card :P):

2010-06-22 @ 18:12:49
URL: http://saintbellabeauty.blogspot.com
Postat av: Ellen

Hej, jag vill gärna vara med och tävla!:)

Jag har just börjat med nageldesign och är inte jätteduktig men jag blir bättre och bättre.

Det är bara det att jag sällan får ideér.

Jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja ha nya fräscha sommarnaglar med härligt nya grejer så jag kan få ny inspiration igen!

Här är en länk till mitt blogginlägg om din tävling:

http://mynails.blogg.se/2010/june/tavling-1.html#commentha det bra

kram:)

2010-06-22 @ 23:42:34
URL: http://mynails.blogg.se/

Skriv din kommentar eller hälsning här!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (adressen publiceras inte)


Har du en blogg?


Vad har du på hjärtat?


Trackback


RSS 2.0